More

Vyše 28 rokov váš partner

Novozámocká spoločnosť Drevina - veľkoobchod a maloobchod so stolárskymi materiálmi a nábytkovým kovaním - pôsobí na slovenskom trhu vyše 28 rokov, v súčasnosti až v štyroch prevádzkach: Nové Zámky, Galanta, Bratislava a Šurany.

Kolektív firmy DREVINA sa teší na vašu návštevu.

Rodinná firma s bohatou históriou

BetRating je schéma samovylúčenia hazardných hier, ktorá umožňuje hráčom obmedziť svoje online hazardné aktivity, čím pomáha predchádzať problémovému hraniu hazardných hier a tým, že závislí ľudia upadajú do veľkých dlhov. Každému, kto sa zaregistruje do BetRatingu, bude automaticky zamietnutý prístup na webové stránky s hazardnými hrami na Slovensku s licenciou SlovakiaGC na dobu, ktorú si zvolíte. Všetky najlepšie kasína a stávkové stránky PayPal casino sú zaregistrované v BetRating a odporúčame vám zaregistrovať sa iba na stránky, ktoré sú.

Po prvé, všetky licencované a legálne výherné automaty PayPal na Slovensku sú automaticky zaradené do schémy, takže online kasína, ktoré neponúkajú BetRating, jednoducho nie sú držiteľmi platnej licencie SlovakiaGC. To znamená, že tieto stránky sú nielen nedôveryhodné, ale na Slovensku pôsobia aj nelegálne. Okrem vašej bezpečnosti (za predpokladu, že vložíte peniaze a poskytnete svoje osobné a finančné informácie), je výhodné mať tieto nástroje zodpovedného hrania po ruke, ak sa vaše návyky pri hazardných hrách vymknú spod kontroly. Vždy teda hrajte v licencovaných kasínach.

Spoločnosť DREVINA NZ, s.r.o. vznikla ako rodinná firma v roku 1996. Zakladateľmi boli manželia Viliam a Mária Czuczoroví, od roku 2000 posilnil rodinný tím aj syn Igor. Podnikať začala v oblasti predaja veľkoplošného materiálu a nábytkového kovania so sídlom v Nových Zámkoch. Neskôr spoločnosť rozšírila svoje pôsobenie v Galante a v Šuranoch a od roku 2014 aj v Bratislave.

VIAC O NÁS
Technológie

Ponúkame moderné riešenia spracovania dreva

U nás nakúpený veľkoplošný materiál vám narežeme na mieru a ohraníme ABS hranami na moderných  technológiách spĺňajúcich bežný štandard v nábytkovej výrobe. Veľkoplošné materiály formátujeme na nárezovom centre, kde si objednať porez viete cez náš online objednávkový formulár. Bežná doba spracovania objednávky je cca 14 dní.
VIAC
 

Naši spoľahliví partneri